Sachovin.

Sachovin.

lunes, 27 de octubre de 2014

      Galletas craqueladas.

Ingredientes:

  • 250g de chocolate negro. 
  • 55g de manteiga. 
  • 100g de azucre. 
  • 2 ovos medianos. 
  • 210g de fariña. 
  • Media cucharada de café de levadura Royal. 
  • Unha pizca de sal. 
  • Unha cullerada de café de vainilla en po. 
  • Azucre glass. 
Elaboración: 

  • Fundir o chocolate e añadir a manteiga. 
  • Batir o azucre e os ovos ata que doblen o volume e adquiran un ton pálido. 
  • Añadir a vainilla e mezclar co chocolate e a manteiga. 
  • Tamizar a fariña coa levadura e a sal e añadir a mezcla anterior sen traballala demasiado, só ata que estén unidas. 
  • Poñer na neveira durante unha hora. 
  • Formar pequenas bólas e pasar por azucre glass ata que estén ben cubertas. 
  • Poñelas na placa do forno, un pouco separadas. 
  • Prequecer no forno a 170º e fornear durante 10 minutos ata que craquelen. Deben quedar crocantes por fóra e blandiñas por dentro. 
  • Arrefriar sobre unha reixa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario