Sachovin.

Sachovin.

lunes, 13 de octubre de 2014

      Biscoito da avoa.

Ingredientes:


  • 3 ovos. 
  • Fariña. 
  • Azucre. 
  • Nata ou manteiga. 
  • Unha cullerada de Royal. 
  • Unha copiña de coñac. 


Elaboración: 

  • Pesar os ovos con casca. O mesmo peso dos ovos, en fariña, azucre e manteiga. 
  • Bátese a manteiga ou nata co azucre. 
  • Añádense os ovos e bátense. 
  • Añádese a fariña e o Royal mezclados e a copa de coñac. 
  • Mestúrase todo. 
  • Añádese a froita que un queira, no noso caso foi unha mazá picada e noces. 
  • Colócase no molde e fornéase a 180º. Sábese que está feito cando se pincha cunha agulla de cociña e non saen restos do biscoito; o tempo depende do forno. 
  • Unha vez cocido, espérase un tempo para que enfríe, desmóldase e espolvoréase con azucre glass. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario