Ingredientes (masa de hoxaldre):
- Fariña. (A que sexa necesaria)
- 4 culleradas de azucre.
- 2 culleradas de manteiga.
- 1 ovo.
- 1 copa de anís.
- 5 ovos.
- 2 tazas de azucre.
- 2 tazas de coco.
- Ralladura de limón.
- 1 taza de patacas.
- Cereixas confitadas.
- Colocas a fariña en forma de volcán e bótaselle o azucre, un ovo, a manteiga e o anís. Logo, amasas ata ter unha masa homoxénea.
- Póñense as claras a punto de neve e bótaselle unha cullerada de azucre por cada ovo. Logo fas unha mezcla co resto do azucre, o coco, as patacas (feitas puré) e a ralladura de limón coas cinco xemas ben batidas.
- Mezclamos todo coas claras a punto de neve.
- Esténdese a masa de hoxaldre. Despois estendemos todo no molde sobre a masa de hoxaldre.
- Por enriba adornamos co que sobre do hoxaldre e máis coas cereixas confitadas.
No hay comentarios:
Publicar un comentario